Dinsdag 12 november 2019 - “De Groene Afslag” te Laren

Contact

In het geval u vragen heeft over komende RiskCongres Public Values donderdag 5 april aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker voor volgend jaar 2019? We vernemen het graag van u.

 

 

 

folder-preview

Event Partner worden?

Wilt u als bedrijf Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van bovenstaand formulier.Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het RiskCongres Public Values 2018 even rustig bestuderen? Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

 

Organisatie

Het RiskCongres Public Values is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker en Public Values, opgericht door Piet Klop RA MGA en staat onder leiding van Congresvoorzitter Michel Klompmaker die veel internationale ervaring heeft met het organiseren van Risk Congressen. Content Director Piet Klop heeft tientallen jaren ervaring als registeraccountant en adviseur in de publieke sector. Voor dit RiskCongres Public Values  wordt samengewerkt met onze ervaren moderatoren. Als locatie voor donderdag 5 april 2018 is bewust gekozen voor New Babylon in Den Haag, zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer, op loopafstand van Centraal Station Den Haag. RiskComplianceTV zal ook aanwezig zijn tijdens het RiskCongres Public Values.

michel-klompmaker

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met zes  taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Pools en ook mogen de nieuwsbrieven in de zes verschillende talen zich verheugen is steeds meer abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij is de initiatiefnemer van het Behavioral Risk Congres en het Risk & Compliance Jaarcongres> Samen met Public Values heeft hij het concept van het RiskCongres Public Values ontwikkeld, alsmede het RiskCongres Lokaal Bestuur dat recentelijk in het Provinciehuis Utrecht plaatsvond.

risk and compliance jaar congres 2017 Par-pa fotografie 6935-1k

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

Arend-Jan-Hermsen

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals alle Congressen van het Risk & Compliance Platform Europe in Nederland zoals het Jaarcongres en het Behavioral Risk Congres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

Piet-Klop

Piet Klop

Piet Klop RA MGA heeft ruim 30 jaar in de accountants- en adviespraktijk voor de publieke sector gewerkt bij Deloitte, waarvan 20 jaar als partner. Piet  werkt nu vanuit zijn eigen bedrijf Public Values BV. Piet is in zijn Deloitte-tijd bij veel gemeenten accountant en adviseur geweest, van klein tot groot.

Piet heeft daarnaast veel opdrachten gedaan bij woningcorporaties en hun externe toezichthouders zoals het Centraal Fonds Volkshuisvesting, het Waarborgfonds Sociale Woningbouw en het Ministerie (waaronder een opdracht rechtstreeks voor de Minister). Ook heeft hij gewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, onderwijs- en zorginstellingen en overheidsbedrijven (sociale werkvoorzieningen, milieudiensten en afvalinzamelingsbedrijven in zowel gemeenschappelijke regelingen als overheidsvennootschappen).